Loopbaancoaching en outplacement innermatch startpagina


Loopbaancoaching en Outplacement
Loopbaancoaching en outplacementbegeleiding worden door InnerMatch uitgevoerd in aansluiting op een grondig voortraject: Talent in Beeld & Matching.
 
Ons uitgangspunt: wie weet wat zijn talent is (waar hij of zij voor ‘gemaakt’ is) en wie weet wat zijn levensmotief is (waar hij of zij voor ‘bedoeld’ is), die kan doelgericht en met energie leven en loopbaan op duurzame en bevredigende wijze inrichten.
Of het nu gaat om innerlijke behoefte aan loopbaanoriëntatie of om een noodgedwongen vertrek uit een organisatie, het gaat uiteindelijk om de juiste persoon op de juiste plek. De juiste plek voor u persoonlijk.
 
InnerMatch begeleidt u bij het zoekproces, te beginnen bij uzelf. U bent immers de kern van de zaak. Door een grondig persoonlijkheidsonderzoek ontdekt u uw unieke talenten en krijgt u zicht op uw wezenlijke motieven.
Vanuit dit inzicht gaan we op zoek naar de wereld waarin u het best tot uw recht komt. Via een gestructureerde aanpak komt u tot de juiste keuzes. Juist voor u. U wordt begeleidt tot in de nieuwe functie of het opstarten van een zelfstandige activiteit.
 
In de aanpak is ruimte voor zelfonderzoek, arbeidsmarktoriëntatie, oefening met zelfpresentatie in woord en geschrift, netwerken, maar ook het opruimen van oude belemmeringen, twijfels en onzekerheden. U schept uw eigen toekomst, wij staan naast u.
Afhankelijk van de uitgangssituatie en persoonlijke omstandigheden, varieert de duur van loopbaancoaching of outplacementbegeleiding. 
 
Startpunt voor een eventueel traject is een intake- en adviesgesprek. Daarin verhelderen wij uw vraag en geven wij u gericht advies. Voor een vrijblijvend intake- en adviesgesprek brengen wij € 50,- in rekening. Indien u besluit gebruik te maken van onze diensten worden deze kosten in mindering gebracht op de offerteprijs. 
   
introductie
talent in beeld & matching
loopbaancoaching & outplacement
persoonlijke coaching
“Wie anderen kent is slim / wie zichzelf kent heeft wijsheid.
Wie anderen overwint is sterk / wie zichzelf overwint heeft kracht.”
Lao Tse /  uit: Tao Teh King (ca. 600 v. Chr.)
   
Privacyverklaring
 
website: simplex interactive | fotografie: anneliese wolf