Het bureau innermatch startpagina


 

Chiene Hulst

Mijn persoonlijke motto is: “Doe waar je goed in bent". Een helder inzicht in mijn talent is voor mijzelf een constante waarde gebleken. Het geeft rust en focus, energie wordt heel gericht en effectief ingezet. Ik werk vanuit vertrouwen: vertrouwen in kwaliteiten en mogelijkheden.

Ik breng complexe zaken snel terug tot de kern: concreet en to-the-point. Daarbij is mijn insteek nuchter en praktisch: gericht op actie en oplossing. Ik zie altijd kansen in plaats van problemen en werk doelgericht met respect voor betrokken partijen. Ik ben sterk in crisissituaties en bij vastgelopen situaties. Als losmaker breng ik mensen in beweging en als natuurlijke mediator ben ik een verbinder van mensen. Mijn specialisaties zijn persoonlijke coaching en coaching van (vastgelopen) kleine teams en relaties in brede zin.

In 25 jaar ben ik werkzaam geweest in zeer uiteenlopende situaties: maatschappelijk werker op de Amsterdamse wallen, medisch maatschappelijk werker in de academische ziekenhuizen in Amsterdam tot en met zorginstellingen in de Achterhoek. Ik ben opgeleid als bedrijfsmaatschappelijk werker (post-HBO) en als coach (opgeleid bij RINO-Amsterdam en Het Balkon te Vassen) en geregistreerd coach bij het NOBCO. Daarnaast werk ik als externe vertrouwenspersoon voor diverse organisaties.

 

Stefan van Weers 

Mijn persoonlijke motto: “Als je zorgt dat je innerlijk leven op orde is, komt het uiterlijke leven vanzelf in orde.” Met dit motto is InnerMatch opgericht, vanuit de overtuiging dat alle snelle hypes en trends ten spijt, het uiteindelijk toch gaat om authenticiteit, kwaliteit en duurzaamheid.
 
Ik werk vanuit persoonlijke betrokkenheid, samen met mensen zoekend naar hun unieke talent en persoonlijkheid. Opbouwend en realistisch, met humor, maar ook confronterend als dat nodig is. Vanuit een persoonlijke rijkdom aan ervaringen (ook mijn blunders) en met beelden en metaforen, help ik mensen hun eigen wereld leefbaar en bestuurbaar te maken. Want daarin vind ik de voldoening van mijn werk: mensen helpen hun eigen spoor te vinden in werk en leven.
 
In mijn loopbaan van ruim 25 jaar werkte ik in diverse organisaties als personeelsmanager, beleidsontwikkelaar HR, projectmanager en organisatie-adviseur. Ik studeerde Arbeidsverhoudingen en Personeelswerk aan de Sociale Academie en Arbeid- en Organisatie-sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast leverde ik bijdragen aan de boeken ‘Menselijke Kwaliteit in organisatie: Iedereen deugt, maar waarvoor?’ (Pearson Education, 2002, herziene editie) en ‘Menskundige bedrijfskunde: de ideale organisatie bestaat niet’ (Pearson Education, 2002) beide van Leo van der Burg 
 
 
Specialisten:
InnerMatch beschikt over een groot netwerk van professionals op diverse terreinen. We werken veel samen in de keten van externe relaties en netwerken en zullen niet schromen dit inzetten ten gunste van u als klant.
   
introductie
visie
missie
 
 
“Als de geest rechtop loopt, volgt het lichaam vanzelf”
   
Privacyverklaring
 
website: simplex interactive | fotografie: anneliese wolf