missie innermatch startpagina


 
Missie
De missie van InnerMatch is mensen te versterken in hun zelfsturend vermogen door inzicht in hun talent ligt en motieven. InnerMatch helpt mensen bij het vinden van hun authentieke spoor in werk en leven. Het zoekproces werkt verhelderend en helend, en versterkt het zelfvertrouwen. Op grond van zelfinzicht en zelfvertrouwen zijn zelfverantwoordelijkheid en zelfsturing mogelijk.
 
De menselijke maat
InnerMatch is een bureau dat streeft naar de menselijke maat in organisaties. Een gezonde balans tussen menselijkheid en (bedrijfs-)economie.
Wij kijken met management en medewerkers naar een realistische matching tussen gevraagde kwaliteiten en geboden talent. Daarbij gaat het om meer dan alleen competenties. Het talent als binnenkant: de diepere lagen van de persoonlijkheid en persoonlijke motieven als basis voor die competenties. Het gaat om de aansluiting van dat talent bij de vereiste kwaliteiten in een specifieke functie en organisatiecontext. Door nauwkeurig in beeld te brengen wat de vraag is van de organisatie en wat de medewerker te bieden heeft, kan op een wezenlijk niveau de match tussen beide worden vastgesteld. Vandaar:
de Inner Match.
   
introductie
visie
missie
 
 
“Wijsheid en kracht huizen in uw binnenste; de sleutel eveneens.”
   
Privacyverklaring
 
website: simplex interactive | fotografie: anneliese wolf