adres & route innermatch startpagina


InnerMatch is gevestigd in een historische binnenstad van Zutphen.
IJsselkade 15
7201 HC Zutphen
Chiene Hulst        : 06-45434266 
Stefan van Weers : 06-21831791
e-mail                 : info@innermatch.nl
 
Per auto
Komende vanaf de A1 bij Apeldoorn bereikt u Zutphen over de N345 via Voorst. In Zutphen steekt u via de oude brug de IJssel over en volgt u rechts de IJsselkade. Parkeergelegenheid (betaald) voor de deur en op de kade aan de IJssel.
 
Komende vanaf de A1 bij Deventer bereikt u Zutphen over de N348 via Eefde. In Zutphen gaat u bij de rotonde rechtdoor op de Burgemeester Dijckmeesterweg. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf naar Stationsplein. Bij de 3e verkeerslichten linksaf naar de IJsselkade.
 
Komende uit de richting Arnhem bereikt u Zutphen over de N348 via Dieren. Bij de rotonde gaat u rechtsaf richting Zutphen via de oude brug over de IJssel. Direct na de brug slaat u rechtsaf, naar de IJsselkade.
 
Per trein
Vanaf het NS-station Zutphen loopt u in ca. 10 minuten naar de IJsselkade. Vanaf het station rechtsaanhouden op het Stationsplein die met een bocht naar links overgaat in de IJsselkade.
 

 

aanvraag informatie
adres & route
 
 
 
“Als ik aan de hemelpoort zal aankomen, zal de Eeuwige mij niet vragen waarom ik niet Abraham geweest ben, of Mozes, maar hij zal mij vragen waarom ik niet meer mijzelf ben geweest.”
(chassidische rabbi, geciteerd door Ton Lathouwers)
   
Privacyverklaring
 
website: simplex interactive | fotografie: anneliese wolf